Access Bars®, Access Facelift®                         "A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges?" (Gery Douglas)

Access Bars®

Miben segít és mire hat az Access Bars® kezelés?

Szeretnél nyugodt és minőségi életet élni?

Mit szólnál, ha az életedet megnehezítő stresszeket, érzéseket, korlátozó hiedelmeket, egyszerűen letehetnéd?

Hány olyan dolog van az életedben, amit megváltoztatnál, de már eldöntötted, hogy nem lehet rajta változtatni?

Az Access Bars® fejkezelés egy nagyon finom, érintésen alapuló módszer. 32 pontot érintünk a fejen különböző kombinációkban, amivel a békességnek és teljességnek állapotát idézhetjük elő.

Amit kaphatsz ettől a kezeléstől:

  • Félelem, szorongás oldása
  • Feszültség, csökkentése, a gondolatok lenyugtatása
  • Vizsga, munka stressz csökkentése, személyes teljesítmény növelése
  • Alvásjavítás, felfrissülés, energetizálás


Access Facelift® - Energetikai ránctalanítás

Az Acces Facelit® egy csodálatos, kellemes módja arcunk megfiatalításának, vitazilálásának és az öregedés jelei visszafordításának. 

Ez egy, a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel végzett technika, amely a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatással van. 

28 energiát behívó nagyon hatékony kezelés,
mely során számos olyan energiát használunk, amely elősegíti, hogy testünk, szellemünk teljes erejét maximálisan kiaknázzuk úgy, ahogy eddig még elképzelni sem mertük. 

Ezek olyan energiák, amelyek képesek megváltoztatni nemcsak a tested, a személyed, de még a vitalitásod is hatással lesz a környezetedben élőkre és az ő egészségükre és életerejükre is.