AromaTouch

Az AromaTouch típusú masszázs, nagyon finom, érintéssel végrehajtott testet lelket ellazító, kellemes kezelés. Ez a masszázs erősítheti az immunrendszert. A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Így tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is. Kb. 60 percet vesz igénybe, de utána garantáltan megnyugodva, pihenten, jó érzésekkel, finom illattal a testeden távozol.

Az Aromatouch egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik.

Az AromaTouch technika speciális olajok segítségével a test meridiánjait és energiaközpontjait stimulálja, ezzel egyensúlyba hozza a szervezet működését, megújítja, felfrissíti a testet. A kezelés alatt a háton, és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

A doTERRA garantáltan tiszta minőségű illóolajai 100%-os tisztaságúak, természetesek és mentesek a szintetikus vegyületektől és szennyeződésektől. A doTERRA illóolajok használhatók egy- vagy többféle növényből előállított esszenciaként belélegezve vagy párologtatással, külsőleg a bőrre alkalmazva, sőt még belsőleg is.

Az AromaTouch masszázs nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A nyolcféle illóolaj összesen 23 növényből áll össze, és egyik sem tartalmaz töltőanyagokat, mesterséges összetevőket, szennyező anyagokat. Jelenleg ezek a tanúsított, tiszta és terápiás minőségű olajok a világon a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatásúak.