Bach-virágterápia

Bach-virágterápia

A Bach-virágterápia a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme. Teljes embert (test-lélek-szellem) vesz figyelembe. Diszharmonikus tünetek jelentkezésekor a valódi okokat keresi és oldja, nem a fizika betegségre koncentrál.

A Bach-eszencia nagyon lágy, harmonikus, mellékhatás mentes kezelési mód, mely a lelki okok megszüntetésében játszhat rendkívül nagy szerepet, így a kezelt személy pszichés egyensúlyának helyreállítása ezzel a finom módszerrel megoldást jelenthet a problémára.

A fizikai betegségeknek számtalan változatát ismerjük, azonban ezeket a tüneteket kiváltó lelki okok lényegesen kevesebbek. A Bach-virágeszenciák 38 féle állapotot határoznak meg. Fizikai szinten megjelenő tüneteket ezeknek az eszenciáknak az egyénre meghatározott, számára elkészített keveréknek a használatával helyreállíthatják a test, lélek rezgéseit, melyek által gyógyulás jöhet létre.

A Bach-virágeszenciával kezelt személy testi, lelki harmóniája viszonylag rövid időn belül helyreállhat, mely elvezet az EGÉSZ-séghez és ezáltal egy nyugodtabb, boldogabb élethez.