BEMUTATKOZÁS

Mártonné Kovács Zsuzsanna vagyok, 1961. tavaszán születtem Budapesten. Három felnőtt lány édesanyja és egy kislány nagymamája vagyok.

Iskolai tanulmányaim befejezése után több munkahelyen és munkakörben dolgoztam, ezáltal nagyon sok, szerteágazó tapasztalatot szereztem, de mindig éreztem, hogy valami hiányzik, nem vagyok a "helyemen". Miután lányaim szép sorjában felnőttek, kirepültek, egyre inkább az ezoteria, a spiritualitás felé fordultam, és ekkor éreztem, hogy igen, itt a helyem.

Tanulmányaimat az Éden Felnőttképzési Központban végeztem, itt lettem Spirituális pszichológiai tanácsadó, Bach-virágterápia tanácsadó és Numerológus, melyekről bizonyítványokkal rendelkezem. Szakdolgozatomat Numerológiából írtam. Ezeken kívül több tanfolyamon, gyakorlati oktatásokon vettem részt, melyekről okleveleket, tanúsítványokat kaptam.

Első spirituális élményeim a Reiki I., majd a Reiki II. tanulmányaimhoz köthető. Lenyűgözött a Reiki filozófiája, és megtanultam használni a kezem arra, amire soha nem gondoltam volna, hogy lehetséges. A fájdalom csillapítására, energia átadására. Döbbenten tapasztaltam, hogy működik. Én azon emberek táborát erősítem, akik szkeptikusan tekintenek azokra a dolgokra, amik a megszokottól kicsit eltérőek és hallani róluk ugyan, de nem lehet pontosan érteni a miértjüket, nem lehet megfogni őket, ebből következően nem is annyira valósak. Erre azonban több éve tartó folyamatos tanulmányaim rácáfoltak. Ma már többféle módszert ismerek, használom rendszeresen a hozzám forduló emberek megsegítésére, megelégedésére. Számomra nagyon fontos a holisztikus látásmód, a test-lélek-szellem hármasának egysége, mely által elérhető az EMBER teljes harmóniája.

TANULMÁNYAIM

Access Bars®, Acces facelift®, Spirituális pszichológia, Bach-virágterápia, Numerológia, Kronobiológia - pszichogenetika, Rajzelemzés, Reiki I., II., Kristályprogramozás, Radiesztézia, Angyalkommunikáció I., II., Szellemgyógyászat I., II., SVT