Numerológia

Numerológia - számmisztika

A numerológia több ezer éves atlantiszi tudomány.

A számok misztikus tartalmát vizsgálja és a számok mellé rendeli a bolygók energiáit, ami hatással van az ember mindennapjaira.

Püthagorasz felállított egy kilenc mezőből álló mágikus négyzetet, amibe ha beírjuk a születési dátumot, meg tudjuk állapítani, hogy az egyén milyen adottságokkal bír egy életen át, milyen a személyisége, mi az életfeladata, milyen munka alkalmas a személyiségéhez, mik a betegséghajlamai.

A numerológia nagy segítséget jelent, hogy az ember megismerje és elfogadja önmagát, ami által a környezetében élő embereket is könnyebben megértheti.

Egyik ága az idő-numerológia, ami további segítséget nyújthat, illetve megmutathatja napi, havi, éves és kilenc éves életciklusunkban mire kell helyezni a hangsúlyt, hogy zökkenőmentesebben élhessünk.

Másik fontos ága a név-numerológia. Nevünk is hordozza sorsunkat, ezért nem mindegy gyermekünknek milyen nevet adunk, illetve hölgyek esetében felvegyék-e férjük nevét részben, vagy egészben, vagy tartsák meg születési nevüket.

Harmadik fontos ága az egészség-numerológia, amelyből megállapítható az ember betegséghajlama.

A numerológia hasznos segítséget jelent, ha fontos döntések előtt állva, megvizsgáltatjuk számainkat, mert ennek segítségével ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbb időpontot az eseményre.

Negyedik fontos ága a párkapcsolati-numerológia. Segítségével megérthetjük, milyen energiák működtetik párkapcsolatainkat, szülő - gyerek kapcsolatát, vagy munkatársaink, főnökünk, felénk irányuló energiáit.