Symbol Healing

Symbol Healing

Gyógyító szimbólumok, szimbólum terápia, lélektisztító eljárás - lényege, hogy a diszharmonikus energiákat alakítja át harmonikus rezgésekké. A módszer könnyen és gyorsan segít a pozitív változást elérni, nemcsak lélekszinten, de  fizikai szinten is.

A szimbólum terápia, az elmében lévő negatív gondolatokat is tisztítja és átváltoztatja pozitívakra. A szimbólumokkal való kezeléssel feltudjuk tárni azt is, hogy egy bizonyos betegségnek milyen lelki háttere van. A megfelelő szimbólumok energiáit a testbe berezegtetve érhetünk el sikereket. A szimbólumokból áramló rezgés, energia hatására csökkennek, megszűnnek a problémák. Ha valamilyen múltbéli traumától nem tudott a lélek megszabadulni az azért van, mert a tudat alatti őrzi az emlékképeket, ezeket tudjuk átintegrálni a szimbólumokkal. Bármilyen tünet átalakítására alkalmas a szimbólum terápia alkalmazása, és rövid időn belül tapasztalható a változás.

A leggyorsabb és legpontosabb tesztelési módszer erre az inga. 
Az információt az ingán keresztül, és erre az eljárásmódra alkalmas egyedi ingatáblázatok segítségével azonosítjuk be.

Nemcsak betegeknél, de egészséges embereknél is alkalmazható ez az alternatíva, hogy boldogabb, sikeresebb és harmonikusabb életet tudj élni.