WEH
Itt add meg az alcímet

BEVEZETÉS A WAKEUP ENERGY HEALING™ VILÁGÁBA

Mártonné Zsuzsi - WEH Energy Healing szakmai igazgató/oktató

A WEH - WakeUp Energy Healing™ Source Energy = SE = Eredet energia egy olyan eszköztárat biztosít a felhasználóinak, amellyel gyökeresen megváltoztathatják életüket. A technika egyik fő célja, az ítélkezés elhagyása, és az önzetlen szeretet (egységtudat) felébresztése. A WEH™ segít kiterjeszteni a világnézetedet, az energiák tudatos irányításával, egészen addig, amíg fel nem ismered, hogy ott vagy mindenhol, mindenben, és a leküzdeni azokat a hitrendszeri korlátokat, amikről azt hiszed uralmuk van az életed felett.

Amikor azt hiszed, hogy Te nem vagy képes valamire, akkor a látóköröd beszűkül és a számtalan lehetőséget, ami ott kopogtat az ajtódon kizárod és nem vagy hajlandó észrevenni. A WEH - WakeUp Energy Healing™ abban is segít neked, hogy ezeket a lehetőségeket észrevedd és megtanulj élni velük, együttműködve felsőbb éneddel, ami tartalmazza a létezés minden síkját.

A mai duális világ korlátait feloldjuk és elindulunk egy olyan izgalmakkal teli kalandra, amit az egységtudat biztosít számunkra. Befogadjuk és elfogadjuk a dualitás polaritását, és ezzel az ellentétes energiával beléphetünk az új közös létbe, ahol ezek már nem befolyásolnak minket és elhagyjuk a "jó" és a "rossz" befolyását. A dualitás nem engedi, hogy önmagadként működj, mert folyton rávesz a megkülönböztetésre, és kategorizálásra.

A világot mindenki a saját szemszögéből szemléli, a saját szűrőin keresztül. Ezek a szűrők mindenkinek a saját tapasztalatai által alakulnak ki. A tanfolyamok során ezeket a szűrőket lebontjuk és teljes megengedésben ránézhetünk a világra, saját magunkra, és szeretteinkre, egyszóval mindenre úgy ahogy valójában léteznek. Tudatosíthatjuk magunkban, hogy minden amit valósnak tapasztalunk, az csak egy illúzió, pont úgy, mint amikor egy bűvész a színpadon bemutatja trükkjeit, a világ ugyanúgy kápráztat el minket nap mint nap.

Összhangba helyezzük az érzelmek és a gondolatok világát, megteremtve vele a harmóniát, és az egységesített energiákkal elindítjuk a változást. Egy olyan változást generálunk ezzel, ami testünkben sejtszinten fejti ki hatását, lelkünkben és valóságos lényünkben pedig mélyrehatóan indítja meg az energia áramlást. Egy magasabb szintű tudat és érzelmi állapotot hozunk létre, ahonnét rájövünk arra, hogy életünket kényelmesen, a direktori székből is irányíthatjuk. 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.